Koken met Valérie - Brownie

Ingrediënten

  • 225g donkere chocolade
  • 12 el boter
  • 250g suiker
  • 2 eieren
  • 2 tl vanillesuiker
  • 95g bloem
  • 30g cacaopoeder
  • 50g notenmengeling (gebroken)
  • snuifje zout

Bereiding

  • Klop de eieren samen met de suiker en de vanille tot een gladde witte mengeling.
  • Splits de chocolade en smelt de helft, de andere helft leg je opzij.
  • Giet de gesmolten chocolade erbij en lepel goed om.
  • Voeg nu de bloem, het cacaopoeder, het zout, de boter en de notenmengeling toe en lepel alles onder elkaar.
  • Voeg als laatste de andere helft chocoladeparels toe en roer om.
  • Giet het mengsel in een bakvorm en duw goed plat.
  • Werk af door een handvol witte chocoladeparels en een handvol melkchocoladeparels bovenop de brownie te strooien.
  • Bak nu in een voorverwarmde oven op 180 graden gedurende 15 min.

Smakelijk!

Meer recepten