Ingrediënten
- 225g donkere chocolade
- 12 el boter
- 250g suiker
- 2 eieren
- 2 tl vanillesuiker
- 95g bloem
- 30g cacaopoeder
- 50g notenmengeling (gebroken)
- snuifje zout
Bereiding
- Klop de eieren samen met de suiker en de vanille tot een gladde witte mengeling.
- Splits de chocolade en smelt de helft, de andere helft leg je opzij.
- Giet de gesmolten chocolade erbij en lepel goed om.
- Voeg nu de bloem, het cacaopoeder, het zout, de boter en de notenmengeling toe en lepel alles onder elkaar.
- Voeg als laatste de andere helft chocoladeparels toe en roer om.
- Giet het mengsel in een bakvorm en duw goed plat.
- Werk af door een handvol witte chocoladeparels en een handvol melkchocoladeparels bovenop de brownie te strooien.
- Bak nu in een voorverwarmde oven op 180 graden gedurende 15 min.