Thomas De Gendt twee jaar langer bij Lotto-Soudal

Thomas De Gendt twee jaar langer bij Lotto-Soudal

Thomas De Gendt twee jaar langer bij Lotto-Soudal

Thomas De Gendt zal ook de komende twee seizoenen voor de Lotto-ploeg blijven koersen. Er was eerst heel wat twijfel of de 35-jarige renner uit Beveren bij zijn huidige ploeg zou blijven. De interesse bij Lotto bleef namelijk een hele tijd uit, maar er is nu toch een mondeling akkoord tussen beide partijen. De Gendt denkt voorlopig dus nog niet aan stoppen. Zelf heeft hij al aangegeven dat hij wil blijven koersen tot 2025. Dan eindigt de Ronde van Italië op de top van de Stelvio, waar De Gendt in 2012 zijn meest indrukwekkende overwinning boekte. Maar voorlopig tekent hij dus tot 2024.

Gerelateerd nieuws

  • Boodschap van Tina Van Havere (Vooruit) aan Marc Van de Vijver (Wij, Samen Sterk): "We gaan niet voortdoen zoals het bezig is."

    Boodschap van Tina Van Havere (Vooruit) aan Marc Van de Vijver (Wij, Samen Sterk): "We gaan niet voortdoen zoals het bezig is."

  • Marc Van de Vijver (Wij, Samen Sterk): "We zijn veruit de grootste partij. Ik denk dat de kans groot is dat ik mezelf mag opvolgen."

    Marc Van de Vijver (Wij, Samen Sterk): "We zijn veruit de grootste partij. Ik denk dat de kans groot is dat ik mezelf mag opvolgen."

  • Inge Brocken (N-VA Beveren): "We wisten dat Groen sterk zou scoren."

    Inge Brocken (N-VA Beveren): "We wisten dat Groen sterk zou scoren."

  • Eerste voorlopige uitslag uit de fusiegemeente Beveren-Kruibeke-Zwijndrecht

    Eerste voorlopige uitslag uit de fusiegemeente Beveren-Kruibeke-Zwijndrecht

  • Kopstukken stemmen in Beveren-Kruibeke-Zwijndrecht: door de nakende fusie ligt de strijd ligt er helemaal open

    Kopstukken stemmen in Beveren-Kruibeke-Zwijndrecht: door de nakende fusie ligt de strijd ligt er helemaal open