Bart Sablon maakt 5 weken lang zomerse, eenvoudige en familievriendelijke gerechten mét een twist! Geen uren in de keuken, simpele ingrediënten én toch een explosie van smaken in je mond.
Duik na het bekijken van de afleveringen zeker zélf de keuken in...
Veel kijk- en kookplezier!
Alle gerechten vind je op www.tvoost.be/recepten
Afleveringen
zaterdag 17 december 2022
KOKEN Dessert met witte chocolademousse
Zoals beloofd, deze week pure verwennerij in Koken. Op het menu staat een kruimeldeegje met witte chocolademousse en gekarameliseerde peer.
zaterdag 10 december 2022
KOKEN Winterfavoriet varkenshaasje
Deze week kookt Bart één van zijn winterfavorieten klaar, varkenshaasje. Dit gerecht maakt hij klaar met bladerdeeg, spinazie en boschampignons.
zaterdag 03 december 2022
KOKEN Gevulde Butternut
Niets zo gezellig op een herfstige dag als een gerechtje uit de oven. Deze week maakt Bart voor ons een gevulde butternut met gesmolten kaas klaar.
zaterdag 26 november 2022
KOKEN ovenschotel met boerenkool
In deze aflevering maakt Bart een winterse ovenschotel met champignonnen, gehakt en boerenkool klaar.
zaterdag 19 november 2022
KOKEN Soepje van geroosterde wintergroenten en coppakrokantjes
De winter staat voor de deur: niet beter dan een warme gezonde zoep. Een smaakbom dat iedereen zal smaken.
zaterdag 09 juli 2022
Koken met Bart - Wraps met hummus en gegrilde groenten
Zelf hummus maken moeilijk? Nee hoor, dankzij de goede uitleg van onze kok lukt het jou ook vast en zeker! Dit gerechtje kan je makkelijk maken in gewone wraps,
zaterdag 02 juli 2022
Koken met Bart - Gevulde, zoete aardappel
Het ziet eruit als een hotdog maar het is een gezonde, gevulde zoete aardappel met verrassende ingrediënten! Snel klaar, gezond en uiterst voedzaam, dus haal je
zaterdag 25 juni 2022
Koken met Bart - Caesar Salade met kip
Een op en top zomers gerechtje dat snel klaar is, namelijk de Caesar Salade met kip! Dit eenvoudige gerecht maakt u in een handomdraai zelf na het bekijken van
zaterdag 18 juni 2022
Koken met Bart - Preitaartje met zalm en kruidenkaas
In deze aflevering staat er vis op het programma! Bart maakt deze week immers een preitaartje met zalm en kruidenkaas voor u klaar. Een heel gemakkelijk gerecht
zaterdag 11 juni 2022
Koken met Bart - Entrecôte met chimmichurri saus en ovenkrieltjes
De volgende 5 weken mag je je bij TVO verwachten aan 5 zomerse, heerlijke gerechten die je eenvoudig zelf thuis ook kan maken. Maak kennis met onze nieuwe kok,
zaterdag 19 december 2020
Koken met Valérie - Sloppy Joe
Voor de laatste aflevering van dit seizoen maakt Valérie haar signatuur klaar, de Sloppy Joe! Een gerecht dat ze als kind leerde kennen en waar ze nog steeds
zaterdag 12 december 2020
Koken met Valérie - Brownie
Het is deze week smullen geblazen in de keuken van Valérie want zij maakt haar versie van de brownie! Verschillende soorten chocolade, en extra trucjes om de