Berlaars restaurant wordt tijdelijk frituur met handgemaakte snacks

Berlaars restaurant wordt tijdelijk frituur met handgemaakte snacks

Berlaars restaurant wordt tijdelijk frituur met handgemaakte snacks

De coronacrisis dwingt ondernemers in ieder geval om creatief te zijn. Van een exclusief vleesrestaurant een pop-up frituur maken, bijvoorbeeld. Dat is wat eigenaar Jeff Hanselaer en het team van restaurant Pur Boeuf in Berlare doen om de tweede lockdown door te komen. Geen take-away met het klassieke menu dus, zoals zoveel restaurants doen, maar een volledig nieuw concept. Op deze manier willen ze een nieuw publiek aanspreken en tegelijk ook het contact met hun vaste klanten behouden.

Gerelateerd nieuws

  • 'De Mooiste Halve' is sportieve uitdaging rond Donkmeer, volgend jaar richting de 2.000 lopers

    'De Mooiste Halve' is sportieve uitdaging rond Donkmeer, volgend jaar richting de 2.000 lopers

  • Team Burgemeester blijft in Berlare besturen met N-VA

    Team Burgemeester blijft in Berlare besturen met N-VA

  • Groot feest bij Team Burgemeester in Berlare dat absolute meerderheid behaalt

    Groot feest bij Team Burgemeester in Berlare dat absolute meerderheid behaalt

  • Eerste voorlopige uitslag uit Berlare, 1 van de 12 bureaus geteld

    Eerste voorlopige uitslag uit Berlare, 1 van de 12 bureaus geteld

  • Geen onmiddellijke aanhouding in zaak van vergiftiging: "Er is ook niet onmiddellijk een reden toe"

    Geen onmiddellijke aanhouding in zaak van vergiftiging: "Er is ook niet onmiddellijk een reden toe"