Zwaar ongeval op N45 in Ninove

Zwaar ongeval op N45 in Ninove

Zwaar ongeval op N45 in Ninove

Vanmorgen is een autobestuurder zwaargewond geraakt bij een verkeersongeval. Het gebeurde iets voor negen uur op de N45 richting van Ninove. De jongeman week plots van zijn rijstrook af en knalde tegen een boom in de berm. De oorzaak is niet duidelijk. De klap was zo hard dat het motorblok uit de auto werd geslingerd. Het voertuig kwam pas tot stilstand tegen een tweede boom. De bestuurder werd uit het wrak bevrijd en in kritieke toestand afgevoerd naar het ziekenhuis in Aalst. De brandweer van Ninove kwam ter plaatse om de rijbaan weer vrij te maken. Agentschap Wegen en Verkeer liet onze redactie vandaag weten dat de gevaarlijke situatie op de gewestweg dit jaar nog wordt aangepakt. Zo is de trajectcontrole die er komt nog een kwestie van formaliteiten en zullen fietsers er in de toekomst veilige parallelwegen krijgen.

Gerelateerd nieuws

  • De legislatuur 2018-2024 in Ninove

    De legislatuur 2018-2024 in Ninove

  • Campagnewagen van Guy D’haeseleer (Forza Ninove) bekrast: "Beneden alle peil"

    Campagnewagen van Guy D’haeseleer (Forza Ninove) bekrast: "Beneden alle peil"

  • STEMMR: Dit zijn de lijsttrekkers in Ninove

    STEMMR: Dit zijn de lijsttrekkers in Ninove

  • Ninoofse stadbestuur blijft achter aanpassingen staan: "Onze droom is een langgerekte markt"

    Ninoofse stadbestuur blijft achter aanpassingen staan: "Onze droom is een langgerekte markt"

  • Vernieuwde dinsdagmarkt in Ninove zorgt voor enkele ontevreden marktkramers: "Hoe langer ik hier sta, hoe slechter mijn plaats"

    Vernieuwde dinsdagmarkt in Ninove zorgt voor enkele ontevreden marktkramers: "Hoe langer ik hier sta, hoe slechter mijn plaats"