Vier meerderjarige verdachten van gewelddadige roofoverval blijven aangehouden

Vier meerderjarige verdachten van gewelddadige roofoverval blijven aangehouden

Vier meerderjarige verdachten van gewelddadige roofoverval blijven aangehouden

Ook de vier jongemannen, die de voorbije dagen zijn aangehouden voor de gewelddadige overval in het Vondelpark in Dendermonde, blijven aangehouden. Ook dat is door de raadkamer in Dendermonde beslist. Het gaat om twee leden van de zogenaamde Vlotgrasbende en twee leden van een andere jongerenbende. Het onderzoek naar de ware toedracht van de roofoverval op een gepensioneerde man is nog volop aan de gang. Zo is uit de verhoren nog altijd niet gebleken wie van de daders de zware slagen aan het slachtoffer heeft toegebracht. Beide bendes wijzen naar elkaar. De twee van de Vlotgrasbende worden voorlopig enkel beschuldigd voor afpersing van de andere bende. De onderzoeksrechter heeft nu bijkomend onderzoek gevraagd.

Gerelateerd nieuws

  • Opnieuw meer parkeerplaatsen op de Oude Vest in Dendermonde, na onvrede bij lokale handelaars

    Opnieuw meer parkeerplaatsen op de Oude Vest in Dendermonde, na onvrede bij lokale handelaars

  • 30 jaar geleden in het nieuws: Ook in 1994 waren het gemeenteraadsverkiezingen, en ook toen vonden ze haast geen bijzitters

    30 jaar geleden in het nieuws: Ook in 1994 waren het gemeenteraadsverkiezingen, en ook toen vonden ze haast geen bijzitters

  • Advocaat nabestaanden na uitspraak politierechter: "Een balsem op de wonde, zelfs maximumstraf brengt Francis niet terug"

    Advocaat nabestaanden na uitspraak politierechter: "Een balsem op de wonde, zelfs maximumstraf brengt Francis niet terug"

  • Ros Beiaard krijgt theaterspektakel: "Zoeken nog enkele jonge acteurs"

    Ros Beiaard krijgt theaterspektakel: "Zoeken nog enkele jonge acteurs"

  • Christus aan het Kruis in glorie hersteld in Onze-Lieve-Vrouwekerk van Dendermonde

    Christus aan het Kruis in glorie hersteld in Onze-Lieve-Vrouwekerk van Dendermonde