Team Fleur de Lin in Zele vertrokken naar Lyon voor Bocuse d’Or

Team Fleur de Lin in Zele vertrokken naar Lyon voor Bocuse d’Or

Team Fleur de Lin in Zele vertrokken naar Lyon voor Bocuse d’Or

Volgende week weten we of Lode De Roover, de chef van restaurant Fleur De Lin in Zele, de Bocuse d'Or in de wacht sleept. De Bocuse d'Or, het grootste gastronomische evenement ter wereld, vindt plaats in het Franse Lyon. De Roover en zijn team zijn vandaag met het vliegtuig vertrokken. Gisteren hebben ze de vrachtwagen met alle ingrediënten en al het materieel mee helpen inladen.

Gerelateerd nieuws

  • Uitzonderlijke verzameling postzegels en oorlogsitems vertellen over 80 jaar bevrijding in Zele

    Uitzonderlijke verzameling postzegels en oorlogsitems vertellen over 80 jaar bevrijding in Zele

  • Tweede onderhandelingsronde levert resultaat op in Zele: "Verlaten met opgeheven hoofd de coalitiegesprekken"

    Tweede onderhandelingsronde levert resultaat op in Zele: "Verlaten met opgeheven hoofd de coalitiegesprekken"

  • Twintigtal werknemers geëvacueerd bij brand in textielbedrijf in Zele

    Twintigtal werknemers geëvacueerd bij brand in textielbedrijf in Zele

  • Zele#Anders is aan zet, na afgesprongen coalitievorming met cd&v, knip op Markt is discussiepunt

    Zele#Anders is aan zet, na afgesprongen coalitievorming met cd&v, knip op Markt is discussiepunt

  • Ook in Denderleeuw, Zele en Zottegem zijn nieuwe initiatiefnemers aan zet

    Ook in Denderleeuw, Zele en Zottegem zijn nieuwe initiatiefnemers aan zet