Souschef Fleur De Lin valt in de prijzen tijdens Europese kookwedstrijd

Souschef Fleur De Lin valt in de prijzen tijdens Europese kookwedstrijd

Souschef Fleur De Lin valt in de prijzen tijdens Europese kookwedstrijd

En we blijven nog even in Zele. Want sterrenrestaurant Fleur de Lin is opnieuw in de prijzen gevallen. Deze keer is het de 23-jarige souschef Evelien Fiers-Snoeck ons land op de culinaire wereldkaart heeft gezet. Afgelopen weekend eindigde ze tweede in de prestigieuze kookwedstrijd Young Talents Escoffier in het Franse Nice. Op het menu: zeebaars in bladerdeeg en een vegetarische toast.

Gerelateerd nieuws

  • Uitzonderlijke verzameling postzegels en oorlogsitems vertellen over 80 jaar bevrijding in Zele

    Uitzonderlijke verzameling postzegels en oorlogsitems vertellen over 80 jaar bevrijding in Zele

  • Tweede onderhandelingsronde levert resultaat op in Zele: "Verlaten met opgeheven hoofd de coalitiegesprekken"

    Tweede onderhandelingsronde levert resultaat op in Zele: "Verlaten met opgeheven hoofd de coalitiegesprekken"

  • Twintigtal werknemers geëvacueerd bij brand in textielbedrijf in Zele

    Twintigtal werknemers geƫvacueerd bij brand in textielbedrijf in Zele

  • Zele#Anders is aan zet, na afgesprongen coalitievorming met cd&v, knip op Markt is discussiepunt

    Zele#Anders is aan zet, na afgesprongen coalitievorming met cd&v, knip op Markt is discussiepunt

  • Ook in Denderleeuw, Zele en Zottegem zijn nieuwe initiatiefnemers aan zet

    Ook in Denderleeuw, Zele en Zottegem zijn nieuwe initiatiefnemers aan zet