Souschef Fleur De Lin valt in de prijzen tijdens Europese kookwedstrijd

Souschef Fleur De Lin valt in de prijzen tijdens Europese kookwedstrijd

Souschef Fleur De Lin valt in de prijzen tijdens Europese kookwedstrijd

En we blijven nog even in Zele. Want sterrenrestaurant Fleur de Lin is opnieuw in de prijzen gevallen. Deze keer is het de 23-jarige souschef Evelien Fiers-Snoeck ons land op de culinaire wereldkaart heeft gezet. Afgelopen weekend eindigde ze tweede in de prestigieuze kookwedstrijd Young Talents Escoffier in het Franse Nice. Op het menu: zeebaars in bladerdeeg en een vegetarische toast.

Gerelateerd nieuws

  • Parket tilt zwaar aan ongeval van dronken bestuurder met dochter van 11 naast zich

    Parket tilt zwaar aan ongeval van dronken bestuurder met dochter van 11 naast zich

  • Dronken chauffeur met 11-jarige dochter naast zich richt ravage aan in Zele, auto uitgebrand

    Dronken chauffeur met 11-jarige dochter naast zich richt ravage aan in Zele, auto uitgebrand

  • Brand in pas gerenoveerd huis in Zele

    Brand in pas gerenoveerd huis in Zele

  • Stokoude leerkrachten, in het zwart gekleed of als uitgeperste citroenen, wie wél les gaf voerde actie op een ludieke manier

    Stokoude leerkrachten, in het zwart gekleed of als uitgeperste citroenen, wie wél les gaf voerde actie op een ludieke manier

  • Politiezone Berlare-Zele kondigt extra patrouilles aan in strijd tegen vuurwerk

    Politiezone Berlare-Zele kondigt extra patrouilles aan in strijd tegen vuurwerk