Souschef Fleur De Lin is Eerste Kok van België

Souschef Fleur De Lin is Eerste Kok van België

Souschef Fleur De Lin is Eerste Kok van België

Wim Van Hecke, souschef van het Zeelse restaurant Fleur De Lin is in Brugge uitgeroepen tot 'Eerste Kok Van België'. Dat is een onderscheiding die wordt uitgereikt door de gerenommeerde gastronomische club Prosper Montagné. En daarmee treedt hij in de voetsporen van zijn chef-kok Lode De Roover, die diezelfde titel in 2011 al eens mocht ontvangen. Van Hecke is nog maar 23, maar zijn toekomst lijkt nu al verzekerd.

Bekijk meer nieuws over:

Gerelateerd nieuws

  • Uitzonderlijke verzameling postzegels en oorlogsitems vertellen over 80 jaar bevrijding in Zele

    Uitzonderlijke verzameling postzegels en oorlogsitems vertellen over 80 jaar bevrijding in Zele

  • Tweede onderhandelingsronde levert resultaat op in Zele: "Verlaten met opgeheven hoofd de coalitiegesprekken"

    Tweede onderhandelingsronde levert resultaat op in Zele: "Verlaten met opgeheven hoofd de coalitiegesprekken"

  • Twintigtal werknemers geëvacueerd bij brand in textielbedrijf in Zele

    Twintigtal werknemers geëvacueerd bij brand in textielbedrijf in Zele

  • Zele#Anders is aan zet, na afgesprongen coalitievorming met cd&v, knip op Markt is discussiepunt

    Zele#Anders is aan zet, na afgesprongen coalitievorming met cd&v, knip op Markt is discussiepunt

  • Ook in Denderleeuw, Zele en Zottegem zijn nieuwe initiatiefnemers aan zet

    Ook in Denderleeuw, Zele en Zottegem zijn nieuwe initiatiefnemers aan zet