Sous-chef Fleur de Lin in Zele is ''eerste kok van België''

Sous-chef Fleur de Lin in Zele is ''eerste kok van België''

Sous-chef Fleur de Lin in Zele is ''eerste kok van België''

Een leuk culinair nieuwtje dan. Ignace Wattenberge, sous-chef van het Zeelse restaurant Fleur De Lin, is verkozen tot 'eerste kok van België'. Die prijs werd vanmiddag uitgereikt in hotelschool Spermalie in Brugge. Wattenberge was één van de vijf finalisten, en kreeg van de jury de hoogste score omwille van z'n totaalconcept. De 'eerste kok van België' Prosper Motagné is een titel die hoog aangeschreven staat in de gastronomische wereld, en is de perfecte springplank voor een grote carrière. Het is voor Fleur De Lin al de derde keer dat ze deze prijs binnen halen.

Gerelateerd nieuws

  • Uitzonderlijke verzameling postzegels en oorlogsitems vertellen over 80 jaar bevrijding in Zele

    Uitzonderlijke verzameling postzegels en oorlogsitems vertellen over 80 jaar bevrijding in Zele

  • Tweede onderhandelingsronde levert resultaat op in Zele: "Verlaten met opgeheven hoofd de coalitiegesprekken"

    Tweede onderhandelingsronde levert resultaat op in Zele: "Verlaten met opgeheven hoofd de coalitiegesprekken"

  • Twintigtal werknemers geëvacueerd bij brand in textielbedrijf in Zele

    Twintigtal werknemers geëvacueerd bij brand in textielbedrijf in Zele

  • Zele#Anders is aan zet, na afgesprongen coalitievorming met cd&v, knip op Markt is discussiepunt

    Zele#Anders is aan zet, na afgesprongen coalitievorming met cd&v, knip op Markt is discussiepunt

  • Ook in Denderleeuw, Zele en Zottegem zijn nieuwe initiatiefnemers aan zet

    Ook in Denderleeuw, Zele en Zottegem zijn nieuwe initiatiefnemers aan zet