Sjoemelend zwaantje veroordeeld tot 1 jaar cel met uitstel

Sjoemelend zwaantje veroordeeld tot 1 jaar cel met uitstel

Sjoemelend zwaantje veroordeeld tot 1 jaar cel met uitstel

De ex-politieman van Dendermonde, die verkeersboetes in eigen zak stak, is veroordeeld tot één jaar cel met uitstel. Daarbovenop heeft hij een boete gekregen van 3.000 euro, waarvan de helft met uitstel. De man van 40 verduisterde tussen januari 2014 en juli 2015 voor 3.500 euro aan verkeersboetes. De zaak kwam aan het licht nadat een benadeelde burger uitleg ging vragen op het politiebureau. Volgens één van de burgerlijke partijen was de beklaagde in die tijd "de schrik van Dendermonde". Hij lag altijd op de loer om mensen op de bon te slingeren, zo klonk het tijdens het proces. De man zelf vertelde de rechter dat hij door een echtscheiding financieel aan de grond zat.

Gerelateerd nieuws

  • Opnieuw meer parkeerplaatsen op de Oude Vest in Dendermonde, na onvrede bij lokale handelaars

    Opnieuw meer parkeerplaatsen op de Oude Vest in Dendermonde, na onvrede bij lokale handelaars

  • 30 jaar geleden in het nieuws: Ook in 1994 waren het gemeenteraadsverkiezingen, en ook toen vonden ze haast geen bijzitters

    30 jaar geleden in het nieuws: Ook in 1994 waren het gemeenteraadsverkiezingen, en ook toen vonden ze haast geen bijzitters

  • Advocaat nabestaanden na uitspraak politierechter: "Een balsem op de wonde, zelfs maximumstraf brengt Francis niet terug"

    Advocaat nabestaanden na uitspraak politierechter: "Een balsem op de wonde, zelfs maximumstraf brengt Francis niet terug"

  • Ros Beiaard krijgt theaterspektakel: "Zoeken nog enkele jonge acteurs"

    Ros Beiaard krijgt theaterspektakel: "Zoeken nog enkele jonge acteurs"

  • Christus aan het Kruis in glorie hersteld in Onze-Lieve-Vrouwekerk van Dendermonde

    Christus aan het Kruis in glorie hersteld in Onze-Lieve-Vrouwekerk van Dendermonde