In Bavegem werd vandaag de beste vol-au-vent van België gemaakt

In Bavegem werd vandaag de beste vol-au-vent van België gemaakt

In Bavegem werd vandaag de beste vol-au-vent van België gemaakt

Voor wie nog aan het avondeten moet beginnen, geven we nog wat inspiratie mee. Want hoe maak je de beste vol-au-vent van ons land? Vier topchefs gingen er vandaag mee aan de slag in de Melkerij van Inex in Bavegem. De creaties van deze Belgische klassieker werden beoordeeld door een professionele jury met onder andere Lode De Roover van restaurant Fleur De Lin in Zele. En er waren een aantal zeer verrassende versies bij.

Gerelateerd nieuws

  • Jaarmarkt lokt duizenden bezoekers naar Sint-Lievens-Houtem: "De beesten, de kermis: dat vind je nergens anders"

    Jaarmarkt lokt duizenden bezoekers naar Sint-Lievens-Houtem: "De beesten, de kermis: dat vind je nergens anders"

  • Sint-Lievens-Houtem is bijna klaar voor de Houtem Jaarmarkt: opnieuw drie dagen feest, folklore en veel dieren

    Sint-Lievens-Houtem is bijna klaar voor de Houtem Jaarmarkt: opnieuw drie dagen feest, folklore en veel dieren

  • Nieuw Houtem behaalt ongeveer 60 procent van de stemmen

    Nieuw Houtem behaalt ongeveer 60 procent van de stemmen

  • Buurtsupermarkt Okay in Sint-Lievens-Houtem kampt met muizenplaag

    Buurtsupermarkt Okay in Sint-Lievens-Houtem kampt met muizenplaag

  • Jaar na moord op advocate Claudia Van der Stichelen zit onderzoek muurvast

    Jaar na moord op advocate Claudia Van der Stichelen zit onderzoek muurvast