Het gaat hard voor Lode De Roover en zijn restaurant Fleur de Lin

Het gaat hard voor Lode De Roover en zijn restaurant Fleur de Lin

Het gaat hard voor Lode De Roover en zijn restaurant Fleur de Lin

Het gaat hard voor het restaurant Fleur de Lin in Zele. Chefkok Lode de Roover werd al bekroond met titels als Eerste Kok van België, en meest beloftevolle chef van het jaar. Ook zijn team viel al in de prijzen. Twee sous-chefs werden al tot Eerste Kok van België verkozen. En gisteren heeft Lode ook nog eens de Belgische finale van de Bocuse D’Or gewonnen. Hij mag ons land gaan vertegenwoordigen op de Europese finale. En misschien stoot hij dan wel door naar de grote wereldfinale.

Gerelateerd nieuws

  • Uitzonderlijke verzameling postzegels en oorlogsitems vertellen over 80 jaar bevrijding in Zele

    Uitzonderlijke verzameling postzegels en oorlogsitems vertellen over 80 jaar bevrijding in Zele

  • Tweede onderhandelingsronde levert resultaat op in Zele: "Verlaten met opgeheven hoofd de coalitiegesprekken"

    Tweede onderhandelingsronde levert resultaat op in Zele: "Verlaten met opgeheven hoofd de coalitiegesprekken"

  • Twintigtal werknemers geëvacueerd bij brand in textielbedrijf in Zele

    Twintigtal werknemers geëvacueerd bij brand in textielbedrijf in Zele

  • Zele#Anders is aan zet, na afgesprongen coalitievorming met cd&v, knip op Markt is discussiepunt

    Zele#Anders is aan zet, na afgesprongen coalitievorming met cd&v, knip op Markt is discussiepunt

  • Ook in Denderleeuw, Zele en Zottegem zijn nieuwe initiatiefnemers aan zet

    Ook in Denderleeuw, Zele en Zottegem zijn nieuwe initiatiefnemers aan zet