Chef Fleur de lin tevreden over prestatie op Bocuse d'Or-wedstrijd

Chef Fleur de lin tevreden over prestatie op Bocuse d'Or-wedstrijd

Chef Fleur de lin tevreden over prestatie op Bocuse d'Or-wedstrijd

Lode De Roover, chef van het Zeelse sterrenrestaurant Fleur De Lin, kwam vandaag in actie op het Europees Kampioenschap koken in Turijn. De Roover en zijn team waren als tweede Europese land aan de beurt op de prestigieuze Bocuse d'Or-wedstrijd. Hij maakte een Belgische interpretatie van het opgelegde gerecht: een Italiaanse filet pur. De sterrenchef was achteraf zeer tevreden met zijn prestatie. Als hij bij de eerste 10 eindigt, dan mag hij volgend jaar ons land vertegenwoordigen op het wereldkampioenschap. De uitslag is pas morgenavond bekend.

Gerelateerd nieuws

  • Uitzonderlijke verzameling postzegels en oorlogsitems vertellen over 80 jaar bevrijding in Zele

    Uitzonderlijke verzameling postzegels en oorlogsitems vertellen over 80 jaar bevrijding in Zele

  • Tweede onderhandelingsronde levert resultaat op in Zele: "Verlaten met opgeheven hoofd de coalitiegesprekken"

    Tweede onderhandelingsronde levert resultaat op in Zele: "Verlaten met opgeheven hoofd de coalitiegesprekken"

  • Twintigtal werknemers geëvacueerd bij brand in textielbedrijf in Zele

    Twintigtal werknemers geƫvacueerd bij brand in textielbedrijf in Zele

  • Zele#Anders is aan zet, na afgesprongen coalitievorming met cd&v, knip op Markt is discussiepunt

    Zele#Anders is aan zet, na afgesprongen coalitievorming met cd&v, knip op Markt is discussiepunt

  • Ook in Denderleeuw, Zele en Zottegem zijn nieuwe initiatiefnemers aan zet

    Ook in Denderleeuw, Zele en Zottegem zijn nieuwe initiatiefnemers aan zet