FAVV: "Geen indicaties dat producten bij consument terecht zijn gekomen"

FAVV: "Geen indicaties dat producten bij consument terecht zijn gekomen"

FAVV: "Geen indicaties dat producten bij consument terecht zijn gekomen"

De situatie wordt dus op de voet opgevolgd door het Federaal Voedselagentschap. Voorlopig zijn er nog geen signalen dat er producten tot in de winkelrekken zijn geraakt. Andere fabrieken, zoals Guylian in Sint-Niklaas, hebben hun productie wel al deels of volledig stilgelegd. Dat schrijft De Tijd. Dat er na de Ferrero-fabriek in Aarlen nu opnieuw salmonella wordt gevonden, is eerder toevallig, zegt het voedselagentschap. Het FAVV voert zelf geen controles uit. Het zijn de bedrijven die hun producten dagelijks controleren en bij problemen het FAVV op de hoogte brengen.

Bekijk meer nieuws over:

Gerelateerd nieuws

  • Helpende handen gezocht voor restauratie van maquettes van Wieze

    Helpende handen gezocht voor restauratie van maquettes van Wieze

  • Vakbondsactie bij Barry Callebaut in Wieze, directie houdt vast aan herstructureringsplannen

    Vakbondsactie bij Barry Callebaut in Wieze, directie houdt vast aan herstructureringsplannen

  • Vakbonden en Barry Callebaut bereiken akkoord over productiemedewerkers: “Van bijna 40 bedreigde jobs naar nog geen 5”

    Vakbonden en Barry Callebaut bereiken akkoord over productiemedewerkers: “Van bijna 40 bedreigde jobs naar nog geen 5”

  • Werknemers Barry Callebaut voeren actie: productie ligt af en toe stil

    Werknemers Barry Callebaut voeren actie: productie ligt af en toe stil

  • Gesprekken tussen vakbonden en directie bij Barry Callebaut zonder resultaat

    Gesprekken tussen vakbonden en directie bij Barry Callebaut zonder resultaat