Evelien Fiers-Snoeck van Fleur de Lin 'Beste jonge sous-chef'

Evelien Fiers-Snoeck van Fleur de Lin 'Beste jonge sous-chef'

Evelien Fiers-Snoeck van Fleur de Lin 'Beste jonge sous-chef'

En op diezelfde horeca-expo is een streekgenote bekroond tot beste jonge sous-chef. Evelien Fiers-Snoeck is 22 en werkt sinds ze is afgestudeerd als souschef in restaurant Fleur de Lin in Zele, de zaak van chef Lode De Roover. Zij en haar   commis Jens Allonsius moesten samen met de andere kandidaten verschillende bereidingen maken met griet. Daar was het Zeelse team het beste in, oordeelde de jury. Evelien kreeg de Jong Talent Trophée uit handen van sterrenchef Peter Goossens.

Gerelateerd nieuws

  • Uitzonderlijke verzameling postzegels en oorlogsitems vertellen over 80 jaar bevrijding in Zele

    Uitzonderlijke verzameling postzegels en oorlogsitems vertellen over 80 jaar bevrijding in Zele

  • Tweede onderhandelingsronde levert resultaat op in Zele: "Verlaten met opgeheven hoofd de coalitiegesprekken"

    Tweede onderhandelingsronde levert resultaat op in Zele: "Verlaten met opgeheven hoofd de coalitiegesprekken"

  • Twintigtal werknemers geëvacueerd bij brand in textielbedrijf in Zele

    Twintigtal werknemers geëvacueerd bij brand in textielbedrijf in Zele

  • Zele#Anders is aan zet, na afgesprongen coalitievorming met cd&v, knip op Markt is discussiepunt

    Zele#Anders is aan zet, na afgesprongen coalitievorming met cd&v, knip op Markt is discussiepunt

  • Ook in Denderleeuw, Zele en Zottegem zijn nieuwe initiatiefnemers aan zet

    Ook in Denderleeuw, Zele en Zottegem zijn nieuwe initiatiefnemers aan zet