Drukke dagen voor traiteurs: wild, fondue of gourmet blijven de toppers

Drukke dagen voor traiteurs: wild, fondue of gourmet blijven de toppers

Drukke dagen voor traiteurs: wild, fondue of gourmet blijven de toppers

Niet alleen Nathalie maar zo'n 2.000 anderen genieten vanavond van het eten van traiteurszaak Het Vershuisje in Sint-Niklaas. Wild, fondue of gourmet. Het zijn vooral de klassiekers die het nog steeds goed blijven doen. Het is dan ook alle hens aan denk om de bestellingen zo snel mogelijk snel en correct aan de klant te bezorgen. Het hele team heeft tot half vier afgelopen nacht gewerkt en is sinds zes uur deze ochtend ze opnieuw paraat. En ze mogen spreken van een ontzettend succesvolle kerst.

Gerelateerd nieuws

  • Beverse Sint-Maarten Bovenschool opent nieuw gebouw: "Waren uit onze voegen aan het barsten"

    Beverse Sint-Maarten Bovenschool opent nieuw gebouw: "Waren uit onze voegen aan het barsten"

  • SK Beveren verslaat leider RWDM met twee prachtige goals van jarige Mathis Servais: "Mooi cadeau voor de ploeg"

    SK Beveren verslaat leider RWDM met twee prachtige goals van jarige Mathis Servais: "Mooi cadeau voor de ploeg"

  • Lien Van Dooren (cd&v) uit Beveren volgt Joke Schauvliege op in Vlaams Parlement

    Lien Van Dooren (cd&v) uit Beveren volgt Joke Schauvliege op in Vlaams Parlement

  • Controles in nachtwinkels in het noorden van het Waasland leggen 15 inbreuken bloot

    Controles in nachtwinkels in het noorden van het Waasland leggen 15 inbreuken bloot

  • Uitbater van DeWaterbus op Schelde test duurzame draagvleugelboot uit als watertaxi

    Uitbater van DeWaterbus op Schelde test duurzame draagvleugelboot uit als watertaxi