Delicioso bekroond voor ijs dat smaakt naar een frisse pasta pesto

Delicioso bekroond voor ijs dat smaakt naar een frisse pasta pesto

Delicioso bekroond voor ijs dat smaakt naar een frisse pasta pesto

Pijnboompitten, basilicum en pecorinokaas, het zijn ingrediënten uit de Italiaanse keuken, die je niet meteen associeert met roomijs. Maar daar denkt ijsmaker Tom uit Erpe-Mere anders over. Hij heeft met die ingrediënten een unieke ijssmaak gecreëerd. En die smaak leverde hem gisteren een zilveren medaille op, op het Belgisch Kampioenschap ijsbereiden.

Gerelateerd nieuws

  • Jasper De Buyst pakt dubbel goud op BK baanwielrennen

    Jasper De Buyst pakt dubbel goud op BK baanwielrennen

  • Bijna alle kerstbomen weg bij handelaar uit Erpe-Mere: "Verkoop met 10% gestegen"

    Bijna alle kerstbomen weg bij handelaar uit Erpe-Mere: "Verkoop met 10% gestegen"

  • Klacht bij Raad voor verkiezingsbetwistingen in Erpe-Mere is gegrond

    Klacht bij Raad voor verkiezingsbetwistingen in Erpe-Mere is gegrond

  • Bewoner loopt brandwonden op, woning onbewoonbaar na brand in Erpe-Mere

    Bewoner loopt brandwonden op, woning onbewoonbaar na brand in Erpe-Mere

  • Fietser zwaargewond bij dodehoekongeval in Erpe Mere

    Fietser zwaargewond bij dodehoekongeval in Erpe Mere