De legislatuur 2018-2024 in Lebbeke

De legislatuur 2018-2024 in Lebbeke

De legislatuur 2018-2024 in Lebbeke

Ja, na achttien jaar aan het roer van de gemeente, zaten de liberalen de voorbije zes jaar dus op de oppositiebanken. Zij moesten toekijken hoe N-VA'er Raf De Wolf en christendemocraat Jan Vanderstraeten de burgemeesterssjerp deelden. Met hen aan het hoofd zijn veiligheid en mobiliteit de absolute prioriteiten. Ze geven ook een tweede leven aan de erfgoedsite Hof ten Dijke. Maar enkele grote projecten, zoals een nieuw woonzorgcentrum en een nieuwe polyvalente zaal, raakten niet van de grond.

Bekijk meer nieuws over:

Gerelateerd nieuws

  • STEMMR: Dit zijn de lijsttrekkers in Lebbeke

    STEMMR: Dit zijn de lijsttrekkers in Lebbeke

  • Thomas (40) uit Lebbeke besloot 5 jaar geleden om te beginnen lopen, nu loopt hij slechts één seconde trager dan Olympisch kampioen Noah Lyles

    Thomas (40) uit Lebbeke besloot 5 jaar geleden om te beginnen lopen, nu loopt hij slechts één seconde trager dan Olympisch kampioen Noah Lyles

  • cd&v trapt campagne af in Lebbeke, en zet laatste rechte lijn in naar 13 oktober

    cd&v trapt campagne af in Lebbeke, en zet laatste rechte lijn in naar 13 oktober

  • Ook Ruben Verheyden naar de herkansingen op de Olympische Spelen

    Ook Ruben Verheyden naar de herkansingen op de Olympische Spelen

  • Steven Goegebeur dolt met Lebbeke tijdens TV Oost Vertelling: "Heel het leven is inspiratie voor mij, ook dat jij hier in een knalroze t-shirt staat"

    Steven Goegebeur dolt met Lebbeke tijdens TV Oost Vertelling: "Heel het leven is inspiratie voor mij, ook dat jij hier in een knalroze t-shirt staat"