Coronavirus - Ook geen Beverse Feesten

Coronavirus - Ook geen Beverse Feesten

Coronavirus - Ook geen Beverse Feesten

Het Beverse college heeft vandaag definitief een kruis gemaakt over de Beverse Feesten. Vijf dagen lang wordt het centrum van de gemeente dan omgetoverd tot een festivalterrein. De veiligheidscel had vorige week al een negatief advies uitgebracht, maar de gemeente heeft vandaag de knoop doorgehakt. Het festival zou normaal plaatsvinden van 26 tot en met 30 augustus, maar dat gaat dus dit jaar niet door. Mogelijk zullen er in augustus wel kleinere festiviteiten kunnen plaatsvinden, zegt burgemeester Marc Van de Vijver, maar daarover is nog geen beslissing genomen.

Gerelateerd nieuws

  • Levensloop Beveren 2024: "Ook al ken je de mensen niet, je wordt gesteund, echt een warm oprecht gevoel"

    Levensloop Beveren 2024: "Ook al ken je de mensen niet, je wordt gesteund, echt een warm oprecht gevoel"

  • Heel veel warmte en een indrukwekkende opbrengst op Levensloop 2024 in Beveren

    Heel veel warmte en een indrukwekkende opbrengst op Levensloop 2024 in Beveren

  • Nu al 150.000 euro ingezameld voor Levensloop in Beveren, morgen start event

    Nu al 150.000 euro ingezameld voor Levensloop in Beveren, morgen start event

  • Boodschap van Tina Van Havere (Vooruit) aan Marc Van de Vijver (Wij, Samen Sterk): "We gaan niet voortdoen zoals het bezig is."

    Boodschap van Tina Van Havere (Vooruit) aan Marc Van de Vijver (Wij, Samen Sterk): "We gaan niet voortdoen zoals het bezig is."

  • Marc Van de Vijver (Wij, Samen Sterk): "We zijn veruit de grootste partij. Ik denk dat de kans groot is dat ik mezelf mag opvolgen."

    Marc Van de Vijver (Wij, Samen Sterk): "We zijn veruit de grootste partij. Ik denk dat de kans groot is dat ik mezelf mag opvolgen."