Chef van Fleur de Lin Zele voor België naar Bocuse d'Or

Chef van Fleur de Lin Zele voor België naar Bocuse d'Or

Chef van Fleur de Lin Zele voor België naar Bocuse d'Or

Lode De Roover, chef van het Zeelse toprestaurant Fleur de Lin, heeft de Nationale selectie gewonnen, voor deelname aan de prestigieuze Franse kookwedstrijd Bocuse D'Or. De wedstrijd is vernoemd naar de beroemde chef Paul Bocuse. Het is DE meest prestigieuze culinaire wedstrijd ter wereld. Lode De Roover won vandaag in de Expo in Gent van vier andere talentvolle Belgische chefs, uit Brussel, Mechelen en het Waalse Montigny-le-Tilleul. De laureaat van deze selectie zal België mogen vertegenwoordigen op de Europese Finale Bocuse d’Or in Turijn in juni 2018. Het uiteindelijke Wereld Kampioenschap koken gaat door in het Franse Lyon in 2019.

Gerelateerd nieuws

  • Uitzonderlijke verzameling postzegels en oorlogsitems vertellen over 80 jaar bevrijding in Zele

    Uitzonderlijke verzameling postzegels en oorlogsitems vertellen over 80 jaar bevrijding in Zele

  • Tweede onderhandelingsronde levert resultaat op in Zele: "Verlaten met opgeheven hoofd de coalitiegesprekken"

    Tweede onderhandelingsronde levert resultaat op in Zele: "Verlaten met opgeheven hoofd de coalitiegesprekken"

  • Twintigtal werknemers geëvacueerd bij brand in textielbedrijf in Zele

    Twintigtal werknemers geëvacueerd bij brand in textielbedrijf in Zele

  • Zele#Anders is aan zet, na afgesprongen coalitievorming met cd&v, knip op Markt is discussiepunt

    Zele#Anders is aan zet, na afgesprongen coalitievorming met cd&v, knip op Markt is discussiepunt

  • Ook in Denderleeuw, Zele en Zottegem zijn nieuwe initiatiefnemers aan zet

    Ook in Denderleeuw, Zele en Zottegem zijn nieuwe initiatiefnemers aan zet