Café Tijl in Dendermonde was stamcafé van "De Reus"

Café Tijl in Dendermonde was stamcafé van "De Reus"

Café Tijl in Dendermonde was stamcafé van "De Reus"

De onderzoekers zijn dus begonnen met het opsporen en contacteren van alle andere rijkswachters die eind jaren 70, begin jaren 80 deel uitmaakten van de Groep Diane. Ze baseren zich daarvoor een groot stuk op deze foto waar ook 'De Reus' met enkele collega's opstaat. De foto is genomen in zijn stamcafé. Het gaat om café Tijl in Dendermonde. Vele jaren geleden is de piste naar de rijkswacht al eens onderzocht, maar blijkbaar niet grondig genoeg. Ook de naam die nu aan 'De Reus' gelinkt wordt is al eens getipt geweest, maar ook daar werd maar weinig gevolg aan gegeven. Allemaal heel vreemd, want 'De Reus', die voor de Aalsterse rijkswacht werkte, had net een dag verlof gevraagd op de dag van de dodelijke aanslag op de Delhaize.

Gerelateerd nieuws

  • Opnieuw meer parkeerplaatsen op de Oude Vest in Dendermonde, na onvrede bij lokale handelaars

    Opnieuw meer parkeerplaatsen op de Oude Vest in Dendermonde, na onvrede bij lokale handelaars

  • 30 jaar geleden in het nieuws: Ook in 1994 waren het gemeenteraadsverkiezingen, en ook toen vonden ze haast geen bijzitters

    30 jaar geleden in het nieuws: Ook in 1994 waren het gemeenteraadsverkiezingen, en ook toen vonden ze haast geen bijzitters

  • Advocaat nabestaanden na uitspraak politierechter: "Een balsem op de wonde, zelfs maximumstraf brengt Francis niet terug"

    Advocaat nabestaanden na uitspraak politierechter: "Een balsem op de wonde, zelfs maximumstraf brengt Francis niet terug"

  • Ros Beiaard krijgt theaterspektakel: "Zoeken nog enkele jonge acteurs"

    Ros Beiaard krijgt theaterspektakel: "Zoeken nog enkele jonge acteurs"

  • Christus aan het Kruis in glorie hersteld in Onze-Lieve-Vrouwekerk van Dendermonde

    Christus aan het Kruis in glorie hersteld in Onze-Lieve-Vrouwekerk van Dendermonde