Barry Callebaut maakt chocolade die niet meer ongewenst smelt

Barry Callebaut maakt chocolade die niet meer ongewenst smelt

Barry Callebaut maakt chocolade die niet meer ongewenst smelt

Chocoladefabrikant Barry Callebaut uit Wieze heeft een nieuwe chocolade ontwikkeld die minder snel smelt. Met die zogenoemde 'Thermo Tolerante' chocolade wil het bedrijf zich vooral richten op landen waar het warm is. De gewone chocolade smelt daar te snel waardoor het voor klanten vaak niet interessant is om het product te kopen. De nieuwe chocolade is het resultaat van jarenlang onderzoek.

Gerelateerd nieuws

  • Helpende handen gezocht voor restauratie van maquettes van Wieze

    Helpende handen gezocht voor restauratie van maquettes van Wieze

  • Vakbondsactie bij Barry Callebaut in Wieze, directie houdt vast aan herstructureringsplannen

    Vakbondsactie bij Barry Callebaut in Wieze, directie houdt vast aan herstructureringsplannen

  • Vakbonden en Barry Callebaut bereiken akkoord over productiemedewerkers: “Van bijna 40 bedreigde jobs naar nog geen 5”

    Vakbonden en Barry Callebaut bereiken akkoord over productiemedewerkers: “Van bijna 40 bedreigde jobs naar nog geen 5”

  • Werknemers Barry Callebaut voeren actie: productie ligt af en toe stil

    Werknemers Barry Callebaut voeren actie: productie ligt af en toe stil

  • Gesprekken tussen vakbonden en directie bij Barry Callebaut zonder resultaat

    Gesprekken tussen vakbonden en directie bij Barry Callebaut zonder resultaat