Barry Callebaut maakt chocolade die niet meer ongewenst smelt

Barry Callebaut maakt chocolade die niet meer ongewenst smelt

Barry Callebaut maakt chocolade die niet meer ongewenst smelt

Chocoladefabrikant Barry Callebaut uit Wieze heeft een nieuwe chocolade ontwikkeld die minder snel smelt. Met die zogenoemde 'Thermo Tolerante' chocolade wil het bedrijf zich vooral richten op landen waar het warm is. De gewone chocolade smelt daar te snel waardoor het voor klanten vaak niet interessant is om het product te kopen. De nieuwe chocolade is het resultaat van jarenlang onderzoek.

Gerelateerd nieuws

  • Legendarisch 'Flikken'-duo Ludo Hellinx en Mark Tijsmans herenigd in theaterspektakel 'De Sage van het Ros Beiaard'

    Legendarisch 'Flikken'-duo Ludo Hellinx en Mark Tijsmans herenigd in theaterspektakel 'De Sage van het Ros Beiaard'

  • Tweede jaar als profdarter begint met domper voor Andy Baetens: "Geen Eurotour in Wieze"

    Tweede jaar als profdarter begint met domper voor Andy Baetens: "Geen Eurotour in Wieze"

  • Zaakvoerder van Oktoberhallen Wieze, Gilbert Van Brempt, is overleden

    Zaakvoerder van Oktoberhallen Wieze, Gilbert Van Brempt, is overleden

  • Helpende handen gezocht voor restauratie van maquettes van Wieze

    Helpende handen gezocht voor restauratie van maquettes van Wieze

  • Vakbondsactie bij Barry Callebaut in Wieze, directie houdt vast aan herstructureringsplannen

    Vakbondsactie bij Barry Callebaut in Wieze, directie houdt vast aan herstructureringsplannen